Kavçim Çimento Fabrikasını ziyaret...

Yüksekokulumuz müdürü Prof. Dr. Necati MENEK ve öğretim elemanlarımız Aşkale Grubuna bağlı Samsun Kavak'ta bulunan Kavçim Çimento Fabrikası'nı ziyaret ettiler.  Fabrika Müdürü Yasin SARIÇAMLIK ve Aşkale Grubu Genel Müdürü Nihat KILIÇ ile bilgi alışverişinde bulunuldu.  Prof. Dr. Necati MENEK tarafından Yüksekokulumuz'un İnşaat ve Yapı Denetimi Programlarıyla ilgili bilgi verildi.  Ayrıca okulumuzda bulunan bölüm laboratuvar çalışmaları anlatıldı.  Aşkale Grubu Genel Müdürü Nihat KILIÇ ve Kavçim Çimento Fabrikası Müdürü Yasin SARIÇAMLIK ise fabrika çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, diğer şehirlerde bulunan fabrikalarıyla ilgili bilgi aktararak ihtiyaç duydukları elemanlar hakkında görüşlerini aktardılar. Görüşme sonunda işbirliğini geliştirme temennisinde bulunuldu.